Kod Generalskog Stola utopio se 18-mjesečni dječak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dječak u dobi od godinu i pol utopio se u ponedjeljak kad je upao u šaht pun vode u Gorincima kod Generalskog Stola, a policija istražuje okolnosti te tragedije.

Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić rekla je da je dječak upao u šaht ispunjen vodom i utopio se, te da je na mjestu nesreće proveden očevid i slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti u kojima se dogodila ta tragedija.

Provest ćemo obavijesne razgovore da bismo saznali, primjerice, je li šaht bio pokriven, rekla je za Hinu odvjetnica Križanić.  

Tragedija se dogodila kod župnog dvora. 

"Mali Lovro Bobić živio je u župnom dvoru s roditeljima. Znam da je majka vješala rublje, da je sinčića izgubila iz vida, ali nije mi jasno kako je moguće da je upao u šaht jer je on uvijek bio pokriven daskama. Kad se to dogodilo, nisam bio kod kuće, a kad sam se vratio, oko 12,30 sati, pomogao sam izvući dijete, odveo sam ga s majkom k doktoru, ali nije bilo pomoći. Nedostaju riječi kojima bi se opisala ta tragedija", rekao je župnik Željko Kuten.  (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter