Kobna probna vožnja: Motociklist preminuo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Muškarac (33) iz Jelenja koji je u nedjelju nastradao u prometnoj nesreći isprobavajući motocikla koji je namjeravao kupiti, umro je u ponedjeljak u riječkoj bolnici.

Nesreća se dogodila na prometnome čvorištu Diračje u Rijeci kad je, ne zaustavivši se na crvenom svjetlu na semaforu, udario u osobni automobil koji je naišao iz suprotnog smjera. Buknuo je požar koji je zahvatio motociklista, motocikl i osobni automobil.

S opekotinama na 80 posto tijela prevezen je u bolnici gdje je nekoliko sati kasnije preminuo.

  – Da, bio je na probnoj vožnji vozač motocikla kada je nastradao. Krenuo je sa Srdoča mojom "yamahom" da bi je malo isprobao. Motocikl je neregistriran, nudila sam na prodaju za 2.500 eura – pričala je na mjestu događaja 22-godišnja vlasnica motocikla kojeg je uništio požar. Žiteljka Srdoča je objasnila da je "yamaha" stara 12 godina, ima 600 "kubika", a muškarac iz Dražica imao ju je namjeru kupiti.

– Moram to reći, čim je krenuo s motorom, vidjela sam da to neće valjati, da nekako je vozio... Samo tri minute kasnije s balkona sam vidjela dim, uskoro sam čula sirene..., ispričala je vlasnica motocikla. (Fiore VEŽNEVAR/Novi List)


Podijeli: Facebook Twiter