Knjiga dostupna svima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetak išcekivanog, fantasticnog serijala "Bratstvo crnog bodeža" J. R. Ward, novi romani Leeja Childa i talijanskog hitmejkera Giorgija Falettija obilježili su jubilarno, 20. kolo popularne biblioteke Knjiga dostupna svima izdavacke kuce Znanje.

Autorica popularnih povijesnih ljubica Loretta Chase hrvatskoj publici predstavlja se "Gospodarom grijeha", kljucnim djelom iz svojeg opusa. Chase je dosad prodala više od cetiri milijuna svojih knjiga.

"Dragulj Indije" prvi je naslov iz trilogije Thalasse Ali koja citatelje vodi u Indiju i Pakistan iz sredine 19. stoljeca. Knjiga govori o mladoj Engleskinji koja 1838. godine stiže na potkontinent ne bi li se dobro udala, a nade se usred uzbudljivih dogadaja i borbe za prevlast u Pandžabu. Trilogiju ce uskoro nastaviti roman "Prosjak pred vratima", a zakljuciti "Kci pustinje".

Kolo zaokružuje novi ljubic Dorothy Koomson, "Žena koju je volio prije mene".

"Cijena života" Britanca Leeja Childa novi je roman iz iznimno popularnog serijala o bivšem vojnom policajcu Jacku Reacheru, nastavak britanskog krimica godine "61 sat". "Nocni lov" J. R. Ward nadnaravna je romansa kojom je americka spisateljica zapocela serijal o vampirskom Bratstvu crnog bodeža.

Giorgio Faletti ljetos je osvojio hrvatsku publiku hitom "Ja ubijam", a novi triler svestranog Talijana, "Ja sam Bog", napeta je potraga za serijskim ubojicom koji hara New Yorkom.


Podijeli: Facebook Twiter