Knin: Za dilanje marihuane koristili i dijete

Svi odrasli osumnjičeni odvedeni su u pritvor (ilustracija, S. DRECHSLER/NL)
Svi odrasli osumnjičeni odvedeni su u pritvor (ilustracija, S. DRECHSLER/NL)

Istražujući skupinu dilera kninska policija je otkrila da su osumnjičeni za preprodaju marihuane na tom području u više navrata tijekom ove godine koristili dijete, doznaje se u policiji.

Svi su osumnjičeni, izuzev djeteta, uz kaznene prijave dovedeni u pritvorsku jedinicu šibensko-kninske policije, a o sudjelovanju djeteta bit će izvješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku, objavio je MUP na svojim internetskim stranicama.

Do šokantnog otkrića policija je došla istražujući šest osoba iz Knina te po jednu iz Lastova i Sinja, koje terete za 13 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Navode da je grupa otkrivena nakon što je 8. listopada jedan od osumnjičenih policijskim službenicima "dragovoljno izručio" manju količinu marihuane. "Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni tijekom ove godine u više navrata na području Knina prodavali i posredovali u prodaji tvari", pri čemu su koristili dijete, navodi se u službenom izvješću. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter