Klinci Jupitera lako, Generacija na Puljićev pogon

Vodu treba prokuhavati (ilustracija, arhiva GI)
Vodu treba prokuhavati (ilustracija, arhiva GI)

Poznati su svi parovi osmine finala na glavnom turniru 29. "Ulice". Jučer su se dijelile četiri posljednje vize, a njih su izvukli, neki lakše, a neki puno teže, Generacija D.V., Pizzerija Jupiter klinci, SFC Cabahia i Ožujsko Gladijatori.

Prijatelji tragično preminulog Dejana Vijatovića došli su u rezultatski zaostatak protiv rovinjskih Barbiera nakon što je loptu ubačenu iz auta njihov golman Miralem Rešidović nespretno skrenuo u svoju mrežu, no potom je na scenu stupio Marin Puljić. Igrač koji, kako nam je jedan pasionirani pratitelj županijskog nogometa u Istri otkrio, na parketu izgleda puno bolje nego na travi, s dva je pogotka zadržao Generaciju u turniru. Pripomogao je i Rešidović koji je kod 1:1 izišao kao pobjednik iz dvije akcije "jedan na jedan", no ipak je glavni teret u žutim redovima drugo kolo za redom ponio Puljić, koji na svom kontu već ima pet postignutih pogodaka.

Rezultati

Seniori, drugo kolo: Barbieri Mezza Brenta – Generacija D.V. 1:2 (Rešidović ag./Puljić 2), Pizzeria Jupiter klinci – Flamengo CB Green Pizzeria In Forno 4:0 (Mehić, Zgrablić, Ugrina, Grujević), SFC Cabahia – MNK Šijana juniors Tobacco shop 33 3:0 (Peršić, Šafradin, Pekica), Wine bar Tappo Matadori – Ožujsko Gladijatori .

Veterani, četvrtfinale: CB Merag Cres – Tomić Gradnja 2:0 (Stošić, Prpić). (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter