Kylie Minogue promovira golf cabriolet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Volkswagen je s pop pjevacicom Kylie Minogue dogovorio suradnju u reklamnoj kampanji. Pop ikona u TV-spotu predstavlja novi golf cabriolet. Reklamni film po prvi puta je prikazan zadnjih dana travnja na njemackom programu SAT.1.

U reklamnom spotu u trajanju od dvanaest sekundi Kylie Minogue se u novom modelu golf cabriolet s otvorenim krovom vozi kroz rascvjetani krajolik. Košarica puna jagoda na suvozacevom sjedalu ukazuje na nadimak prethodnih generacija najomiljenijeg Volkswagenovog cabrio modela. Spot skrece pažnju na uvodenje modela ovog modela na njemacko tržište na ljeto i emitirat ce se do 23. srpnja.



Nova generacija modela golf cabriolet prati dizajn golfa VI. Model s cetiri sjedala ima elektrohidraulicki sklopivi krov od tkanine, koji se otvara za samo 9,5 sekundi. Najbolja kvaliteta i sigurnost predstavljaju standard i kod modela golf cabrio. Osim toga ovaj model nudi najprostraniju unutrašnjost u njegovoj klasi i potpuno iskoristiv prtljažnik od 250 litara.

Volkswagen se s 1,42 milijuna prodanih cabrioleta ubraja u najuspješnije proizvodace cabrio modela na svijetu. Golf cabrio na hrvatskom tržištu ocekujemo u jesen 2011.


Podijeli: Facebook Twiter