Kylesa ovog petka u Rijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Rijeci se ovog petka, 4. srpnja, održava Delta Summer Street Session Festival, i to u kompleksu Delta (u strogom centru grada, preko puta parkirališta Delta).

Ovogodišnje, drugo izdanje festivala, ugostit će poznati američki sludge metal benda Kylesa, a uz njih će zasvirati i bend koji ih prati na europskoj turneji, eksperimentalni metal bend Lazer/Wulf. Domaće glazbene snage ovog petka u Rijeci predstavljat će riječki stoner rock-metal bend Uma Thurman iz Rijeke.

Delta Summer Street Session festival je zamišljen kao projekt kojim bi se poboljšala kvaliteta kulturnih događanja u gradu Rijeci za vrijeme ljetnih mjeseci, kada se klubovi zatvore i kada gradu nedostaje koncertnih događanja. Organizatori koncerta su Udruga Ri Rock, Udruga Škatula i Distune Promotion.

Prije koncerta će se u petak, od 18 do 19 sati u Dallas Music Shopu u Rijeci (Splitska 2a) održati Meet&Greet sa članovima benda Kylesa. Svi fanovi mogu doći i popričati s bendom, fotografirati se sa članovima benda ili pak zatražiti ih da se potpišu na ploče, majice, CD-ove, plakate i flyere. Fotograf RiRock-a, Erik Paladin, fotografirat će fanove s bendom, a fotografije će naknadno biti objavljene na facebook stranicama Udruge RiRock. (D. RAJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter