Klaudio Sošić kući odvezao Novu Opel Corsu

Sretni dobitnik Klaudio Sošić s Novom Opel Corsom (M. MIJOŠEK)
Sretni dobitnik Klaudio Sošić s Novom Opel Corsom (M. MIJOŠEK)

Otmjena bijela Nova Corsa ukrašena naljepnicama nagradne igre ostavila je danas bez daha Klaudia Sošića iz Brajkovići kraj Kanfanara, najsretnijeg čitatelja posljednjeg ciklusa nagrađivanja Glasa Istre u trajanju od 23. veljače do 20. ožujka.

Na svečanoj primopredaji glavne nagrade, u Buićima kraj Poreča čestitke su najprije uputili predstavnici Glasa Istre i Autowilla d.o.o. te zaželjeli dugu i sretnu vožnju!

Preuzeti ključeve automobila kojemu je Zbor automobilskih novinara Hrvatskog novinarskog društva  dodijelio titulu automobila godine bila je želja mnogobrojnih čitatelja čije su omotnice pristigle na posljednje izvlačenje održano 28. prošlog mjeseca u Opelov salon.

No, ručica malene Petre Ružić poslala je Corsu u Brajkoviće.

- Jako sam sretan, rekao je Klaudio, i gotovo da još uvijek ne mogu vjerovati da je božica Fortuna, nakon silnih godina rezanja kupona, odlučila da majka Marija i ja budemo nagrađeni ovako vrijednom nagradom. Bez obzira što je davno na našu adresu do sada stigla samo jedna majica, nismo propustili sudjelovati ni u jednom nagradnom kolu. I to se isplatilo, zaključili smo.

Nova Opel Corsa tako će zamijeniti dosadašnji Suzuki, a čestitke  obitelji Sošić stižu sa svih strana.

Da i ova glavna nagrada bude potpuna, pobrinula se pulska podružnica Allianz osiguranja. Policu automobilske odgovornosti uručila je Mihaela Zubić, osoba zadužena za ključne klijente i partnere. I ovoga je puta izračun police baziran  na individualnom pristupu. Naš dugogodišnji partner u Hrvatskoj posluje  od 1999. godine, drži preko 16 posto tržišnog udjela, a vodeći je u segmentu životnih osiguranja.

Naše ugodno druženje završilo je zdravicom, a domaćin, voditelj prodaje porečkog Autowilla, Marko Silli upoznao je prisutne da je, uz Glas Istre, automobil osigurala tvrtka koja je najveći Opel partner u Hrvatskoj s tradicijom dužom od 40 godina. Tvrtka je rasla od prve poslovnice u Vukovaru sve do Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pule i Poreča. Tim prodajnih savjetnika i stručnjaka s područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice omogućuje svim klijentima visok standard usluga.

Tako i Glas Istre svojim čitateljima i dalje priređuje vrijedne cikluse nagrađivanja. Objavom posljednjeg kupona, u subotu završava Agroigra, a već je pripremljen i novi automobil za najsretnijeg u 119. Igri vašeg dnevnika. (M. PERKOVIĆ MELON)


Podijeli: Facebook Twiter