Klasicari, jazzeri i punkeri zajedno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cak 34 pulska glazbenika iz razlicitih branši, od klasike i jazza do rocka i punka, nastupit ce kao clanovi jedinstvenog zajednickog sastava Rock Caffe Orchestra za dva tjedna, u cetvrtak 6. svibnja u Povijesnom muzeju Istre na Kaštelu, u sklopu obilježavanja Dana grada Pule.

Ovaj ce sastav izvesti repertoar rock klasika u sasvim novim aranžmanima, od kojih neki ukljucuju i sekcije gudaca. Kako je rekao inicijator dogadaja Mirko Mocko, vlasnik Rock Caffea, koncertom se, osim druženja pulskih glazbenika i publike, želi pokazati da Pula ima izuzetan glazbenicki i kreativan potencijal te afirmirane i talentirane muzicare koji ce svoje umijece moci predstaviti sugradanima kao clanovi jedinstvenog sastava.

Na koncertu ce se predstaviti nekoliko "sekcija" - blues, jazz i rock, a kako saznajemo, probe se održavaju u raznim prostorima diljem grada, s obzirom na to da se projekt uvelike zasniva i na entuzijazmu. Ulaznica za koncert košta 50 kuna i može se u pretprodaji kupiti u Rock Caffeu te na dan koncerta u Povijesnom muzeju na Kaštelu. U slucaju kiše, koncert ce se odgoditi za sljedeci dan.


Podijeli: Facebook Twiter