Klape i Oliver u Svetvincentu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vlasnik agencije V.I.B. iz Pazina Veseljko Buic na konferenciji za novinare u ponedjeljak najavio je dva velika koncerta koja ce otvoriti ovogodišnju ljetnu sezonu koncerata u Svetvincentu. Prvi ce se održati vec u srijedu, 22. lipnja, u savicentskoj Žlinji, koja ce postati pozornica klapskom megaspektaklu pod nazivom "Ne damo te, pismo naša".

- Tomislav Bralic & klapa Intrade, klape Iskon, Cambi, Sv. Florijan te Vinko Coce najbolje je što trenutacno hrvatska scena može ponuditi ljubiteljima danas iznimno popularnih klapskih pjesama. Siguran sam da ce se tog dana dalmatinska pisma pjevati iz sveg glasa, iz srca, i da ce na kraju biti zadovoljni i izvodaci i publika, najavio je Buic.

Nakon koncerta klapa zabava ce se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz Rekonstrukcija band, a za ulaznicama, koje se mogu naci na 32 kioska Glasa Istre i 11 drugih prodajnih punktova, vlada veliki interes. Cijene karata za vecer klapa su 120 kuna za sjedenje i 80 kuna za stajanje.

Vec sljedeceg dana, 23. lipnja, u kaštel Morosini-Grimani stiže jedna od najvecih zvijezda domace estrade Oliver Dragojevic, ciji ce glas, interpretaciju, stihove i emociju pamtiti generacije ljudi, i to ne samo iz Hrvatske. Buic je stoga zakljucio da ce se sljedeci cetvrtak Kaštel bez problema napuniti Oliverovim fanovima iz svih krajeva Hrvatske i susjedne Slovenije, koji ce za ulaznicu morati izdvojiti 50, odnosno 90 kuna.

U nastavku veceri nastupit ce uvijek dobro raspoloženi Koktelsi, a njihov voda Nikola Peršic na konferenciji nije skrivao srecu što im se pružila prilika svirati uz legendu domace glazbene scene. (P. SOFTIC-MEHMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter