Klapa Rišpet, Ivo Amulić i Mia Negovetić za Božić u INK-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnji humanitarni koncert Božić u INK-u održat će se 23. prosinca u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula u 20 sati, a nastupit će klapa Rišpet i Ivo Amulić te Mia Negovetić.

Kako je rekao inicijator i organizator koncerta, kolega novinar Daniel Sponza, svake godine se ovaj koncert u pulskoj kazališnoj kući organizira za neku potrebitu osobu ili pak za neku ustanovu, a u suradnji s humanitarnom mrežom Pula. Karte će biti u prodaji od 4. prosinca radnim danima od 10 do 13 sati na blagajni pulskog kazališta.

Pero Kozomara, poznati splitski glazbeni autor, ali i menadžer glazbenih zvijezda, autor mnogih hitova kao što su: "Ne more mi bit", "Još ne mogu pristat volit", "Zora bila", "Samo me čvrsto stisni za ruku" i mnogih drugih osnovao je svoju klapu koju čine talentirani pjevači, a među njima je i poznati Ivo Amulić. Riječ je o splitskoj klapi Rišpet koja djeluje već nekoliko godina i dobiva nagrade i priznanja za svoj rad.

Mia Negovetić mlada je hrvatska pjevačica šibenskih korijena poznata po pobjedi u dječjem pjevačkom talent showu "Zvjezdice" koji se prikazivao na RTL televiziji. Popularnost diljem svijeta stekla je objavljivanjem videa na kojem pjeva pjesmu "Listen" koju originalno izvodi Beyoncé, ali i sudjelovanjem u američkom televizijskom showu "Little Big Shots", čiji su autori Steve Harvey i Ellen DeGeneres. Jedan od najznačajnijih Mijinih nastupa bio je u kolovozu 2015. godine povodom obilježavanja 20. godišnjice Oluje kada je izvela hrvatsku himnu "Lijepa naša domovino".

Do sada su na božićnim humanitarnim koncertima u pulskoj kazališnoj kući nastupali Tomislav Bralić i klapa Intrade uz klapu Pinguentum, Tedi Spalato i klapa Motovun, Nina Badrić i sestre Husar te prošle godine Vanna i Lea Dekleva. Do sada su prihodi od prodaje ulaznica išli Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, teškom stradalom, sada nažalost pokojnom sugrađaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju, Školi za odgoj i obrazovanje, odnosno Učeničkoj zadruzi Šparooga te Udruzi cerebralne paralize Istarske županije za opremanje novog prostora u Rojcu. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter