Kirurg upucao kozu i osam kozlica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na podrucju Nerezina na Malom Lošinju 64-godišnji Zagrepcanin iz malokalibarske puške je usmrtio kozu i osam kozlica iz stada koje mu je upalo na imanje i obrstilo nasade vocaka i cvijeca, izvijestila je danas policija.

Neimenovani Zagrepcanin mašio se za svoju malokalibarsku pušku kad je u dvorištu svoje vikendice zatekao 30-ak koza i kozlica. Koze su u dvorištu obrstile zasadene nasade vocaka i cvijeca, nakon cega je 64-godišnjak ispalio više hitaca i usmrtio kozu i osam kozlica. Potom je s 58-godišnjim prijateljem iz Zagreba, s kojim je doputovao, uhvatio i vezao cetiri kozlica, a preostale životinje su otjerali.

U policiji kažu kako nisu utvrdili tko je vlasnik stada, buduci da životinje nisu bile obilježene. O svemu su obavijestili državno odvjetništvo, a zbog kršenja Zakona o oružju protiv 64-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Malom Lošinju.

Mediji javljaju da je rijec o zagrebackom kirurgu koji nije imao dozvolu za pušku. Policiju su o pokolju obavijestili mještani, a policajci su navodno kozlice pronašli oderane i spremljene za zamrzivac.


Podijeli: Facebook Twiter