Kiosci Glasa Istre se zatvaraju, novine dostupne

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

Nakon što je 6. svibnja podnijela Prijedlog za otvaranjem predstečajnog postupka, uprava tvrtke Glas Istre trgovina d.o.o. donijela je zbog poslovno uvjetovanih razloga odluku kojom će od sutra, u ponedjeljak, a najkasnije od utorka zatvoriti sve kioske, odnosno prodajna mjesta na kojima je obavljala svoju osnovnu djelatnost.

S obzirom na značajnu razgranatost te prodajne mreže, putem koje su se u velikoj mjeri u Istri distribuirale i novine Glas Istre, cijenjene čitatelje obavještavamo da će Glas Istre i dalje biti redovito i svakodnevno prisutan u prodajnim mrežama drugih distributera, kao i na drugim uobičajenim prodajnim mjestima.

Pretplatnici Glasa Istre koji su svoje primjerke novina svakodnevno podizali na prodajnim mjestima Glasa Istre trgovine, bit će pisanim ili osobnim putem obaviješteni o alternativnim mogućnostima preuzimanja novina.

Zatvaranje prodajne mreže Glasa Istre trgovine izvjesno bi vrijeme čitateljima Glasa Istre moglo pričiniti probleme, na čemu im se ispričavamo. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter