Kino pod zvjezdanim nebom

Poreč Open Air u vrtu Ville Polesini (Manuel PALJUH)
Poreč Open Air u vrtu Ville Polesini (Manuel PALJUH)

Na dvije prekrasne lokacije, u vrtu Ville Polesini i travnjaku šetališta Lungomare, već se od početka srpnja u sklopu Poreč Open Air festivala svakodnevno u 21 sat održavaju besplatne večernje kino-projekcije nazvane "Air Cinema".

Na programu su novi filmski hitovi i klasici raznih žanrova (obiteljski, drame, akcijski, komedije…) za sve uzraste, a za filmsku uživanciju u suton dana dovoljno je samo doći na vrijeme na zakazanu projekciju i zaleći u jednu od postavljenih ležaljki kojih zbog interesa uvijek nedostaje.

Raspored programa je sljedeći: ponedjeljkom drame; utorkom, srijedom, petkom i subotom obiteljski i crtani filmovi, četvrtkom akcijski filmovi, dok su nedjelje rezervirane za komedije. Ljubitelji filmova pod zvjezdanim nebom mogu se osvježiti pićem, a u ponudi su i kokice. Organizatori kažu da se je raspored filmova moguće pogledati na web stranici festivala www.porecopenair.com.

Danas je u 21 sat na travnjaku šetališta Lungomare na repertoaru američka glazbeno romantična drama iz 2014. godine "Step up: All in" (112 minuta), sutra, u subotu, na istom mjestu u isto vrijeme prikazuje se britansko-francuski animirani obiteljski film iz 2014. godine "Paddington" (95 minuta), a u nedjelju u Villi Polesini njemačka tragikomedija iz 2012. godine "Oh Boy" (86 minuta). U ponedjeljak se u Villi Polesini prikazuje američka biografska drama "Dallas Buyers Club" iz 2013. godine (117 minuta), u utorak na istom mjestu britanska drama "A Brilliant Young Mind" iz 2014. godine (111 minuta). U srijedu na istom mjestu igra američki animirani film iz 2013. godine "Cloudy with a Chance of Meatballs 2" (Oblačno s ćuftama) (95 minuta). (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter