Kim Verson zaključila Tarsku feštu


Nakon dva dana plesanja na kiši, nedjelja je u Taru dozvolila svima željnim zabave, a okupili su se na školskom igralištu, da otplešu koji valcer uz Sergia Pavata i poslušajuu samostalni koncert Kim Verson, pobjednice showa Hrvatska traži zvijezduod prije dvije godine.

Koncert su popratili brojni mladi obožavatelji kojima je Kim pjevala drage rockerske obrade "Eye of the tiger", "Call me maybe" i druge hitove uz vlastite pjesme s izdanog albuma, a nakon prvog seta i podijelila mnoštvo autograma.

Koncertom je proslavila 19. rođendan, a na njezinom premijernom nastupu u Istri izvan televizijskog showa pratio ju je bend Crna kronika s kojima je prvi put nastupila na dočeku nakon pobjede na HTZ-u nakon čega su počeli zajedno svirati.

Uz Kim nastupili su i tradicionalni gosti, Sergio Pavat i bend Alfa Time, a obližnji ugostiteljski objekt "udarao" je komercijalnu house glazbu. U Taru su tijekom fešte održane i dvije akcije: udruga Valsanta skupljala je pomoć za svoj humanitarni fond prodajom fritula, a Osnovna škola u Taru donacije za izlet malih maturanata u Vukovar uz lutriju. (Napisala i snimila Marina DAMJAN)


Podijeli: Facebook Twiter