Kim Kardashian i Kanye West otputovali u Firenzu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki raper Kaney West i zvijezda reality showa Kim Kardashian otputovali su u subotu iz Pariza privatnim zrakoplovom u Firenzu gdje će se vjenčati, doznaje se od izvora u zračnoj luci.

Par će u Firenzi, u Italiji, na svečanosti s oko tisuću uzvanika najvjerojatnije proslaviti svoje vjenčanje. Svečanost će se održati u utvrdi Belvedere iz 16. stoljeća koju je podigla obitelj Medici dok se u toskanskoj prijestolnici čuju oprečna mišljenja o koristi i o utjecaju te 'veselice' o kojoj mediji naširoko pišu.

U petak su Kanye West (36) i Kim Kardashian (33), par koji trenutačno najviše privlači pozornost medija, ručali u dvorcu modnog kreatora Valentina u pariškoj okolici, nakon čega su otišli na kostimirani bal u dvorcu Versaillesu.

Kim i Kanye, roditelji malene djevojčice, vjenčali su se civilno u Kaliforniji početkom svibnja, pišu tabloidi na svojim internetskim stranicama. Ovim proslavama u Europi mogli bi zaraditi 21 milijun dolara zahvaljujući sponzorstvima i prodaji ekskluzivnih fotografija s vjenčanja, pišu novine. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter