Kicanke su ponovno u modi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Znate li što su kicanke? Možda vam ta rijec nije poznata, ali vjerujemo da nema osobe koja nikad nije vidjela kicanke, pa cak ih i nosila, a da nije znala da se tako zovu.

Možda ce vas podsjetiti na staromodne cipele koje više ne želite vidjeti na svojim nogama, ali one su ponovno u modi u nešto drugacijoj formi nego što smo do sada bili naviknuti. Ovog puta, ne samo da su dio obuce i asesoara, kao što su remeni, torbice, šeširi, nego služe i kao ukrasni dodatak odjeci.



Kicanke na odjeci

Kada malo bolje proucite prijedloge modnih kreatora, najmanje kicanka se nalazi na odjeci, a mnogo više na obuci i asesoaru.



Kicanke na obuci

Kicanke na obuci ove godine nikako nemojte propustiti, jednostavno su neodoljive. Neka poskakuju dok cete hodati ulicom. Sigurno niti vi, niti vaše cipele necete proci nezamijeceno.



Remeni

Uz cipele, kicanke definitivno najbolje izgledaju na razlicitim vrstama remena. Bilo da se radilo o nešto svecanijoj odjeci ili pak o "casual" izgledu. One zaista donose jednu odredenu svježinu i zanimljivost cjelokupnom izgledu.



Torbice

Ne morate kicanke ograniciti samo na jedno mjesto na odjeci, obuci ili asesoaru. Nabavite primjerice cipele i torbicu koje su ukrašene kicankama, samo obratite pažnju da stilovi i boje ne odudaraju.


Podijeli: Facebook Twiter