Kia pro_cee'd Mariji Mijić iz Novigrada

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Izreži, sakupi i novu Kiju pokupi, slogan nedavno završene nagradne igre našeg lista, najviše će pamtiti  Marija Mijić iz Novigrada, Zagorska 3, koja je za 25 nagradnih kupona "pokupila"  superpremiju koju su osigurali Glas Istre i Kia Motors Adria Group, a pulska podružnica Allianz osiguranja pripremila je policu autoodgovornosti. Na jučerašnjem izvlačenju u  Kijinom  prodajno-servisnom centru  u Puli na Danima otvorenih vrata, njenu je omotnicu izvukla vrsna odbojkašica, kapetanica Odbojkaškog kluba Poreč, Vanessa Pahović. Uz nju, gošće finala naše nagradne igre bile su još Natania Levak, Martina Račić i Emina Zahirović, koje čine dio  ekipe koja se nedavno okitila naslovom  državnih prvakinja te je on prvi puta stigao u Istru. 

U dobitnoj omotnici bilo je sve po pravilima nagradne igre, što je potvrdilo i povjerenstvo u sastavu Nensi Kopić, javni bilježnik, Dario Baki, predstavnik domaćina izvlačenja, Zoran Jendrašić, pomoćni trener OK Poreč te predstavnica Glasa Istre. Moderator subotnjeg izvlačenja  Edi Maružin, frontmen Gustafa, zaključio je  da je vrijedilo  sudjelovati u  proteklom ciklusu nagrađivanja u trajanju od 13. travnja do 9. svibnja jer je vrijednih nagrada bilo još.

Tako će  drugu nagradu, robu vrijednu 10 tisuća kuna u Meblu  izabrati Puljanka Vanesa Milanović, a Kristijan Poljak iz Petehi, pokraj Barbana u istoj će trgovini izabrati robu vrijednu pet tisuća kuna.

Pravo glazbeno osvježenje na izvlačenju priredio je Trio Los Doidos u sastavu Edi Maružin, i sestre Bernarda i Barbara Ravnić čiji repertoar čine obrade pjesama Gustafa, ali i raznih latinoameričkih ritmova. Nakon ovog prvog javnog nastupa, kako stvari stoje, album prvijenac je na vidiku.

Domaćin izvlačenja, pulski prodajno- servisni centar Kia KMAG u Labinskoj ulici, osim atraktivnih vozila,  predstavio je i brojne pogodnosti Dana otvorenih vrata koji traju od 15. do 21. ovog mjeseca. Besplatne probne vožnje, pogodnosti prilikom kupovine novih i rabljenih vozila te pokloni za posjetitelje izazvali su već prvih dana akcije podosta  zanimanja.(Mirjana PERKOVIĆ MELON)

VIŠE O NAGRAĐENIMA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD NEDJELJE I PONEDJELJKA
 

 


Podijeli: Facebook Twiter