Kerverov izlog u bojama jeseni

Nagrade dijele Grad i TZ Pule (M. MIJOŠEK)
Nagrade dijele Grad i TZ Pule (M. MIJOŠEK)

Kerverov izlog u bojama jeseni najljepši je u Puli. Tom su prigodom predstavnice organizatora akcije "Izbor najljepšeg izloga - jesen 2016", direktorica pulske turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj i Lovorka Hajdić Golja iz Grada Pule posjetile ovu trgovinu u Flanatičkoj ulici te djelatnice i autorice izloga - Aleksandru Benjak i Katarinu Dobronić nagradile naljepnicom za izlog i prigodnom nagradom od tisuću kuna.

Kako je pritom istaknula Cinkopan Korotaj, prenijevši ocjene stručnog žirija, ovo je četvrta ovogodišnja nagrada, a tipično za ovo doba nakon sezone i prije božićnih blagdana, je da su izlozi manje uređeni nego inače. Pa ipak, neki su se istaknuli, a to su osim Kervera, Max Mara, Sisley, Kraš i nova trgovina Plato u Istarskoj ulici.

- Pohvaljujemo i trgovine Benetton, bio&bio, Knjižnicu umirovljenika, trgovinu P...S...Fashion, Histria sport i Romantic koje su također uredile svoje izloge u jesenskom štihu i tako pridonijele ljepšem izgledu grada, navela je Cinkopan Korotaj i dodala da je Kever pobijedio jednoglasno zbog maštovitosti i truda koji je uložen u uređenje izloga.

Prodavačice i autorice izloga, Keti i Sandra, zahvalile su se na nagradi istaknuvši kako im je ovo šesti puta da su je dobili te Puljani već od njih očekuju kakav će biti slijedeći izlog. Navodeći kako su u njega uložile puno truda i vremena, jer je svaki list ručno izrađen, navele su kako se sav trud isplati kada kupci, ali i drugi građani, ispred njega zastanu, uđu u trgovinu i pohvale ih, a cijela je ulica s uređenim izlogom odmah ljepša. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter