Kerver ima najljepši božićni izlog

Izlog trgovine Kerver u Puli (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)
Izlog trgovine Kerver u Puli (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" kojeg zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule za najljepši božićni izlog nagrada je dodijeljena trgovini muške odjeće Kerver u Flanatičkoj 15.

- U ovogodišnjem zadnjem, petom ciklusu izbora najljepšeg izloga, proglašen je onaj trgovine Kerver koji je nagrađen zbog posebnosti, inovativnosti, i što je najvažnije, vidljivo je ručno izrađen, rekla je prilikom dodjele nagrade, direktorica TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj.

Također, ovom prilikom pohvaljujemo izloge trgovina Coin Casa, zatim onaj Čitaonice umirovljenika, Muffin fashion store, dok peto mjesto po izboru komisije dijele WGW Marija, ljekarna Forum i ShoeBeDo.

Posebno je pohvaljena trgovina ekoproizvoda Bio&Bio, ljekarna Forum i trgovina Maxim 2 u Ulici Sergijevaca, rekla je Cinkopan Korotaj.

Prvonagrađenom Kerveru, riječkoj tvrtki hrvatske proizvodnje, pripala je novčana nagrada od 1.000 kuna te naljepnica koju su djelatnice Katarina Dobronić i Aleksandra Benjak odmah zalijepile na izlog koji krasi zaista originalna jelka.

- Drago nam je što ste prepoznali našu kreativnost u izlogu, a posebno nam je zadovoljstvo što nam ga pohvaljuju prolaznici, kupci, Puljani, a upravo nam je to i glavni motiv prilikom osmišljanja izgleda.

Ideja za ovakvim "prirodnim" izlogom bila je od kolegice Katarine Dobronić koja je s obitelji sakupljala drvene naplavine s istarskih plaža, a potom smo zajednički osmislile konačan izgled, koji smo dodatno obogatile također ručno izrađenim kuglicama te zvijezdom na vrhu naše drvene jelke, rekla je djelatnica Aleksandra Benjak.

Dodjeli je prisustvovala Lidija Musi, voditeljica gradskog Odsjeka za kulturu koja je uz čestitke nagrađenima konstatirala kako vlasnici trgovina koji se cijelo vrijeme trude, sada to čine još i više.

- No, bili bismo zadovoljniji kada bi odaziv trgovaca u ovoj akciji bio veći, a posebno u ovom predblagdanskom razdoblju za koje smo mislili da će ih više potaknuti na uređenje, zaključila je. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter