Kerumu provalili u kucu i ukrali novac i nakit

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitski gradonacelnik Željko Kerum i njegova nevjencana supruga Fani Horvat opljackani su u prvim satima nedjelje kada je nepoznati lopov provalio u njihovu vilu na Mejama i ukrao nakit i veci novcani iznos, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Policija nije želila izlaziti u javnost s detaljima provale da ne bi ugrozila kriminalisticku istragu, no kako se moglo cuti na terenu, ukradeni nakit je u vlasništvu Fani Horvat. Ona je jutros videna u vili na adresi Ivana Meštrovica broj 72, ali gradonacelnik Kerum se nije pojavljivao.

Krada je prijavljena jutros oko 4 sata nakon cega je obavljen ocevid, a splitska policija je zapocela intezivnu potragu za pociniteljem.

Nekoliko sati nakon provale susjedi splitskog gradonacelnika kazali su da ništa nisu culi jer je u blizini bila proslava vjencanja. Potvrdili su da je Kerumov automobil cijelu noc bio parkiran pred kucom na Mejama, ali nisu mogli potvrditi je li se on tada nalazio u vili gdje živi sa Fani Horvat i njihovim zajednickim sincicem.

Neki mediji javljaju da u kuci u trenutku provale nije bilo nikoga. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter