Kerum se razvodi jer s ljubavnicom ceka dijete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Razvodim se jer sa splitskom poduzetnicom Fani Horvat ocekujem bebu, priznao je u ponedjeljak u emisiji svoje TV Dalmacija splitski gradonacelnik Željko Kerum.

- Dogodilo se tako i takva je sad situacija. S tom djevojkom ocekujem bebu i žao mi je svih kojima sam uzrokovao probleme i kojima sam nanio štetu, u prvom redu mojoj supruzi i djeci. Nakon ovoga, to necu komentirati. Mediji mi nisu naklonjeni i više necu davati izjave jer je to moja privatna stvar, objasnio je cetdesetdevetogodišnji Kerum završavajuci emisiju u kojoj je govorio o svojim prvim mjesecima vladavine gradom Splitom.

Fani Horvat (25) vlasnica je tvrtke Bulga, registrirane za poslove u gradenju i poslovanju nekretninama te niz drugih aktivnosti, na adresi Mažuranicevo šetalište 1, odnosno u poslovnoj zgradi buduceg Kerumova objekta "Periska" koji splitski gradonacelnik i poduzetnik planira nadograditi. Neslužbeno doznajemo da Fani Horvat ima poslovni prostor i u Kerumovu poslovno-trgovackom centru Joker.

Inace, na adresi u Brackoj ulici na Trsteniku na kojoj je Kerum službeno prijavljen, njegovo vozilo gotovo i nije videno posljednjih nekoliko mjeseci. Ali, zato su rekonstrukcijski radovi na kuci i okucnici posljednjih dana intenzivirani.


Podijeli: Facebook Twiter