Kempinski zatvoren do travnja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Produljenje sezone kroz citavu godinu i dolazak ekskluzivnih gostiju neki su od prioriteta istarskih hotelijera, no jedan od tri hotela s pet zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic, zatvoren je od 1. studenog i svoja ce vrata ponovno otvoriti tek u travnju iduce godine.

Zatvaranje hotela na cak pola godine cudi, osobito u predblagdansko vrijeme kada sigurno ne bi izostala ekskluzivna golf klijentela, koja sada putem informacija na web-stranicama hotela samo može doznati da su trenutno zatvoreni.

Glasnogovornica hotela Lena Svilicic veli da je zatvaranje izuzetak te da se to više nece ponavljati. Pojasnila je da su se na to odlucili zbog nedovršenih gradevinskih radova koje do travnja planiraju okoncati.

- Zapravo se u hotelu provodi dubinsko cišcenje i završavaju odredeni radovi koje nismo stigli finiširati prije otvaranja prošle godine. Konkretno, izvode se radovi na terasi, postavljaju se staklene stijenke, a postoji i mogucnost izgradnje nekoliko novih vila ispred hotela, kazala je Svilicic.


Podijeli: Facebook Twiter