Keith Richards se ispricao Jaggeru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Keith Richards ispricao se Micku Jaggeru za pogrdne komentare kojima ga je "pocastio" u autobiografiji "Život", objavljenoj prije dvije godine, što je tada uzrokovalo nove svade u Rollilng Stonesima.

Jagger i Richards objavili su u casopisu "Rolling Stonesu" da je vrijeme da krenu dalje. Obožavateljima Stonesa sigurno ce biti drago što su njih dvojica zakopala ratnu sjekiru jer je sukob ozbiljno zaprijetio planovima benda da ove godine proslavi pedesetu obljetnicu i krene na rodendansku turneju po svijetu.

"Gledajuci unatrag, u svakoj karijeri ima uspona i padova", rekao je Jagger. "Osamdesetih godina, primjerice, Keith i ja nismo mnogo razgovarali. Ja sam se snažno upustio u poslovnu stranu Stonesa jer mi se cinilo da nitko drugi nece. Medutim, sada iz Keithove knjige vidim da se on osjecao iskljucenim. Šteta", dodao je Jagger.

"Mick je u pravu. Nas smo dvojica mnogo razgovarali prošle godine. Tako nismo razgovarali jako, jako dugo, i to mi je mnogo znacilo", nastavio je Richards.

"Kad je rijec o knjizi, to je moja prica i vrlo je sirova, kakva je i trebala biti. Medutim, sada znam da su neki njezini dijelovi i publicitet koji su oni dobili bili stvarno uvredljivi za Micka i žalim zbog toga", rekao je.

Željno ocekivana turneja Rolling Stonesa sigurno nece poceti prije 2013. godine, tvrdi istoimeni casopis. Iako nekiizvori iz glazbene industrije govore da je je turneja odgodena zbog sukoba dvojice najistaknutijih clanova, Rolling Stone piše da je vjerojatnije u pitanju zabrinutost za zdravlje Keitha Richardsa, koji povremeno osjeca posljedice teške ozljede glave iz 2006., kada je na odmoru na Fidžiju pao sa stabla.

Zasad je poznato da ce Rolling Stonesi pedesetu obljetnicu proslaviti tiskanjem knjige fotografija u srpnju i dokumentarnim filmom u rujnu.

Prvi nastup legendarni britanski bend imao je 12. srpnja 1962. u londonskom klubu Marquee. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter