Keira Knightley kao Ana Karenjina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Keira Knightley glumit ce Anu Karenjinu u britanskoj filmskoj adaptaciji Tolstojevog romana, a redatelj filma Joe Wright i glumacka postava medu kojom je i Jude Law odlucili su da ce u filmu govoriti s engleskim naglaskom.

Britanska glumica, koja na Filmskom festivalu u Torontu promovira svoju ulogu u filmu "A Dangerous Method" gdje takoder glumi ruski lik, izjavila je to u intervjuu za Reuters.

"Bit ce engleski naglasak. Uvijek je jako škakljivo kada radite nešto što je (u originalu) na drugom jeziku jer se tada pitate kojim naglaskom bi trebali govoriti. A ako imate ruski naglasak, zašto onda ne govorite na ruskom? To je film na engleskom jeziku pa smo donijeli odluku da cemo govoriti s engleskim naglaskom", rekla je Knightley.

Knightley ce tako utjeloviti Anu, uzornu suprugu i brižnu majku koja se strasno zaljubljuje u grofa Vronskog. Zbog njega odbacuje brak, obitelj, društveni položaj i na kraju život. Jude Law ce glumiti njezinog supruga, Alekseja Karenjina, dok ce Aaron Johnson glumiti Vronskog.

Snimanje adaptacije ruskog klasika prema romanu Lava Nikolajevica Tolstoja pocinje za tjedan dana.


Podijeli: Facebook Twiter