Kći Whitney Houston pronađena onesviještena u kadi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kći pjevačice Whitney Houston pronađena je u nesvijesti u svojoj kadi u subotu, po američkom tisku, a incident podsjeća na tragične okolnosti smrti njezine majke 2012., koja se utopila u kadi u svojoj hotelskoj sobi nakon što je konzumirala drogu.

Po izvorima iz mjesne policije, koje prenosi Atlanta Journal Constitution, Bobbi Kristinu Brown (21) u njezinoj su rezidenciji u Roswellu, 35 kilometara sjeverno od Atlante, pronašli njezin suprug Nick Gordon i prijatelj.

"Živa je i diše, ali osim toga ne znam u kakvom je stanju", izjavila je na konferenciji za tisak glasnogovornica lokalne policije Lisa Holland, dodavši kako su istražitelji posjetili dom Bobbi Kristine Brown i obišli je u bolnici. Hitna pomoć prevezla je mladu ženu u bolnicu North Fulton. Ako je vjerovati stranici TMZ.com, specijaliziranoj za novosti o poznatima, Bobbi Kristini je inducirana umjetna koma. Bobbi Kristina Brown kći je Bobbyja Browna i Whitney Houston, planetarno poznate pjevačice koja je iza sebe ostavila desetke hitova. Pjevačica je preminula u veljači 2012. u dobi od 48 godina. Pronađena je mrtva u kadi u hotelu u Los Angelesu uoči dodjele glazbenih nagrada Grammy. Obdukcijom je zaključeno da se slučajno utopila nakon što je uzela kokain, a imala je problema sa srcem. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter