Kazne uvele reda u Ciscuttijevu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vec prva dva dana od uvodenja novcanih kazni prometni redari uveli su red u Ciscuttijevoj ulici. Prazna ulica u samom središtu grada, donedavno zatrpana vozilima, dovoljan je dokaz koliko su ucinkovite kazne za nepropisno zaustavljanje i parkiranje koje od utorka služba prometnih redara ostavlja ispod brisaca.

- Stanje se u svega dva dana, od kada smo upozoravali vozace da krecemo s obavijestima o ucinjenom prekršaju, znacajno popravilo. Od pocetka godine pojacano smo upozoravali vlasnike vozila koji su u Ciscuttijevoj ulici cinili prekršaje, a broj takvih upozorenja bio je enormno velik. Redari su ispisali cak 360 upozorenja na ovoj lokaciji što je dalo ploda. U utorak je kažnjeno svega sedam vlasnika vozila, jucer, pak, šest, što jasno govori da se situacija itekako popravila, te je ulica "cista", kaže Vladimir Brmbolic, voditelj službe prometnih redara.

Na lijevoj strani pocetka Ciscuttijeve ulice nalazi se prometni znak zabrane parkiranja, na desnoj, pak, parkirni prostor za motore, pa je jasno da parkirani automobili nemaju više što tražiti na toj lokaciji. Iako je slijepa ulica, sami gradani su zahtjevali uvodenje reda. Prometni redari ce i dalje kontinuirano kontrolirati lokaciju u svojoj uobicajenoj ruti središtem grada.


Podijeli: Facebook Twiter