Kateinih 40 za Playboyevih 60

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potvrđeno je da će supermodel Kate Moss pokazati svu svoju raskoš kako bi obilježila svoj 40., a Playboyjev 60. rođendan. Kate je navodno već pozirala za golišave fotografije za Playboyevo izdanje za siječanj-veljaču 2014. Urednik za editorijale popularnog časopisa Jimmy Jellinek ispričao je za Los Angeles Times da je Kate savršena za Playboy.

- To je masovni globalni brend i trebali smo globalnu ikonu kako bismo proslavili obljetnicu. Govorimo o modelu Burberryja, najvećem supermodelu na svijetu na naslovnici Playboya. Ona je savršen partner za nas i naše lansiranje sljedećih 60 godina. Ovo je odlično za naš brend na globalnoj razini. Sve je počelo s Marilyn Monroe na naslovnici prije 60 godina. Ona je bila ikona svojeg vremena, a sada imamo Kate Moss, priča Jelinek.

Osnivač Playboya Hugh Hefner je dodao:

- Kate je svjetska zvijezda i ikona, a prelazi granice seksi fotografije prema visokoj modi. To je nama prirodno.

Kate je pozirala modnim fotografima Marcusu Pigottu i Mert Atlas, koji su prije nje fotografirali Lady Gagu i Madonnu. Bila je stilizirana klasično "playboyevski": imala je baršunaste zečje uši, manžete, svilene čarape i obvezan osmijeh. Vijest o ovome proširila se ljetos kad je Katein frizer Oribe Canales slučajno otkrio medijima da je snimanje već odrađeno. Kate se ove godine već slikala gola za magazin "V", a snimao ju je Mario Testino. Osim toga, snimila je i golišavu reklamnu kampanju za dizajnera nakita Davida Yurmana, u St. Tropezu.

Kate nije otkrila kako će još proslaviti svoj 40. rođendan. Podsjetimo, za 35. rođendan organizirala je zabavu na temu srednjeg vijeka, u svojoj kući na sjeveru Londona. Zabava je trajala tri dana, a uključivala je i večeru u Dorchester hotelu u Mayfairu. (T. KVORKA/NL)


Podijeli: Facebook Twiter