Kate i William vratili se sa Sejšela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Princ William i njegova supruga Catherine vratili su se u Veliku Britaniju nakon 10-dnevnog medenog mjeseca, objavljeno je u subotu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea vratili su se u Britaniju nakon medenog mjeseca na Sejšelima", objavila je palaca Saint James, službena rezidencija princevskog para, koja je dosad odbijala precizirati odredište njihova medenog mjeseca radi zaštite privatnosti.

Britanski tisak izvijestio je da su princ William i njegova supruga otputovali na otok u privatnom vlasništvu na Sejšelima, rajskom arhipelagu u Indijskom oceanu.

"Par je u potpunosti iskoristio vrijeme provedeno zajedno te zahvaljuje vladi Sejšela na pomoci", izvješcuje se iz palace Saint James. Nije objavljeno i kada ce se princ William, pilot za spašavanje u bazi Royal Air Forcea na velškom otoku Angleseyjuvratiti na posao.

Palaca Saint James nije željela komentirati ni eventualan susret vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s predsjednikom Barackom Obamom, kojega se sljedeci tjedan ocekuje u Londonu u okviru europske turneje.


Podijeli: Facebook Twiter