Kate i William pokazali sina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, William i Kate pokazali su u utorak javnosti i predstavnicima sedme sile iz cijeloga svijeta pred bolnicom St. Mary u Londonu svojeg sina, trećega u nizu nasljednika britanskog trona, 24 sata nakon njegova rođenja.

Nasmiješeni prinčevski bračni par je s novorođenčetom pozirao ispred bolnice prije odlaska u svoju londonsku rezidenciju, Kensingtonsku palaču. Na istome su mjestu prije 31 godinu tadašnji prinčevski par Charles i Diana svijetu predstavili svojeg prvorođenog sina princa Williama.

- Lijepa je beba, prilično teška i već ima više kose od mene, a još moramo razmisliti i o njegovu imenu, rekao je William kratko okupljenim novinarima.

Oko 17.30 u bolnicu su stigli princ Charles i njegova supruga Camilla te Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton. Charles je zamolio medije da se strpe nekoliko minuta, no prošlo je više od sat vremena dok su Kate i William izašli ispred bolnice i svim zainteresiranima omogućili da vide ili snime dugo očekivani prizor.  (Hina, foto Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter