Katarina Radivojevic snima u Istri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U atraktivnoj vili "Casa Roma", u Sv. Kirinu, prekrasnom vidikovcu iz kojeg se obližnji Motovun i jezero Butoniga doimaju kao na dlanu, produkcijska kuca Collapse films iz Beograda i Concordia film iz Zagreba upravo snimaju kadrove kratkog igranog filma pod radnim naslovom "Bazen".

Scenarist i režiser filma, mladi je i talentirani režiser iz Srbije Pavle Vuckovic i višestruko je nagradivan na raznim festivalima od Cannesa, Mar del Plate, Pusana, Sarajeva do Varšave.





Za svoj je treci filmski projekt odabrao popularan glumacki tandem. Nikša Kušelj, clan Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba, jedan je od najtalentiranijih glumaca mlade generacije. Njegovu partnericu u "Bazenu" glumi Katarina Radivojevic zvijezda popularne serije Nove TV "Najbolje godine".

Film se pripremao u travnju i svibnju, a samo snimanje zapocelo je 15. i trajat ce do otprilike do 22. svibnja. Na setu smo zatekli internacionalnu filmsku ekipu iz Srbije, Hrvatske te BiH. Svi, kaže producent Predrag Vojnovic iz Concordia filma, rade bez honorara jer žele pomoci mladom režiseru, koji je dobio puno nagrada za prva dva filma, da napravi svoj treci film, ujedno i diplomski rad.

Filmaši nisu imali srece s vremenom, no vjeruju da ce sve snimiti u zadanom roku i da ce ih vrijeme poslužiti iduca dva, tri dana.


Podijeli: Facebook Twiter