Kartonski namještaj za svaki dom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Medunarodno priznati dizajner namještaja Reinhard Dienes kreirao je ekskluzivnu liniju namještaja od kartona. Namještaj je lagan, cvrst i 100 posto reciklirajuci. Najbolje od svega je to što izgleda kao da nije od kartona.

Na prvi pogled linija polica za knjige Reinharda Dienesa ne izgleda kao da je napravljena od kartona. Savršeno osmišljena linija djeluje kao klasicni drveni komad namještaja. Ipak, kada bolje pogledate primijetit cete da je kartonski namještaj vjerna kopija drveta. Pojedini dijelovi slijepljeni su i stvaraju zanimljiv efekt knjiga – ormar.



Dienes je stvorio citav niz eko–friendly namještaja od laganog kartona, prakticne i konkretne komade koji unose iskru zabave u bilo koji moderan dekor.

Namještaj je napravljen od odbacenog kartona, sirovine koju je moguce reciklirati ili koja je dobivena recikliranjem otpada. Na ovaj nacin razvija se industrijski dizajn koji dugorocno ne stvara negativne posljedice ni na okoliš. Jednostavno, zanimljivo, ekološki prihvatljivo i uvijek zamjenjivo.

Neobican dizajn uklapa se u svaku prostoriju. Bilo da je rijec o policama, komodi ili ormaricu, možete ih naruciti u boji koja odgovara vašem domu.


Podijeli: Facebook Twiter