Kartica popusta u 127 objekata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jeftinije placanje usluga kafica, restorana, hotela, wellness i spa centara, muzeja, galerija, vinarija i ostale turisticke ponude na našem poluotoku dostupno je pomocu Adriatic privilege carda, odnosno turisticke kartice pogodnosti, kojom se ostvaruje popust, uglavnom u iznosu od 10 posto, u zasad 127 istarskih objekata.

Karticu popusta je u srijedu u prostoru pulske Turisticke zajednice predstavila Darija Mikulandra Žanetic, direktorica marketinga i odnosa s javnošcu zadarske tvrtke Jadranska turisticka kartica.

Cijena kartice, koja je velicine osobne iskaznice, iznosi 120 kuna, a vrijedi 10 dana od prve aktivacije. Ona ce se poceti prodavati ovih dana na kioscima Glasa Istre, u poslovnicama Hrvatske pošte, u turistickim i putnickim agencijama, suvenirnicama i pulskom TZ-u. Korisnik osim kartice dobiva i vodic kroz objekte u Istri.

Oni objekti koji žele biti zastupljeni u brošuri placaju clanstvo, izuzev kulturnih institucija, ovisno o vrsti i velicini objekta ili vrsti usluge. Od lipnja ce s radom zapoceti i centar za pozive korisnika. Naklada kartica za ovu godinu je sto tisuca primjeraka.


Podijeli: Facebook Twiter