Karte za utakmicu planule

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vecina nogometne reprezentacije, odnosno 12 igraca i strucni stožer predvoden izbornikom Slavenom Bilicem, pred rovinjski su hotel Park stigli autobusom u nedjelju u 19 sati.

Prije njih u Rovinj je stigao Zorislav Srebric, tajnik HNS-a, kojem smo umjesto pozdrava odmah uputili pitanje koje u ovom trenutku tišti mnoge istarske ljubitelje nogometa. Je li preostalo karata za susret izmedu Hrvatske i Ceške?

- Koliko u ovom trenutku imamo informacija, na srecu ili na žalost, vec prema tome s koje se strane gleda, ulaznica za susret u srijedu nece više biti u prodaji, rekao je Zorislav Srebric. - Na ponos svih, i vas i nas, veliki interes vlada za nastup hrvatske reprezentacije na otvaranju stadiona "Aldo Drosina". Radujemo se tome, jer smatramo da izgradnja jednog ovakvog objekta zaslužuje svaku pohvalu i stoga nam je drago da ce prvu utakmicu na njemu svojim dolaskom uvelicati mnogobrojni gledatelji.

Drugim rijecima, svi oni koji su gajili nadu da bi u zadnji cas mogli doci do dragocjenog "papirica" moraju se pomiriti s time da ce utakmicu gledati iz fotelje. Ili možda ipak ne?

- Teško je vjerovati da ce netko od grupa koje su rezervirale karte u posljednji trenutak odustati od njihove kupnje. Ako do toga ipak dode, premda su šanse male, te ce se karte pustiti u prodaju na sam dan utakmice, zakljucio je Srebric.


Podijeli: Facebook Twiter