Karte za Brenin koncert se odlicno prodaju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Po svemu sudeci, Lepa Brena bi za desetak dana mogla ispuniti zagrebacku Arenu do posljednjeg mjesta. Naime, ?enana Zuber iz agencije »Avokado«, koja je suorganizator koncerta zakazanog 13. lipnja kaže da prodaja karata ide »punom parom«.

- Prodaja ide odlicno, vjerujem da cemo rasprodati koncert. Naime, karata je ostalo još samo po agencijama, sve drugo je prodano, kaže Zuber. Njene tvrdnje potkrepljuje i cinjenica da su preprodavaci vec poceli nuditi karte preko interneta, i to po cijenama vecim od pocetnih. Tako je u prodaji cijena ulaznica za parter sto i dvadeset kuna, tribine stotinu i pedeset, a za VIP ložu treba izdvojiti cetiristo kuna. U oglašivacima, pak, cijene idu i do dvjesto pedeset kuna za parter, te tristo i pedeset za tribine. Što se tice reakcija na istupe braniteljskih udruga koje su tražile otkazivanje koncerta, u »Avokadu« nemaju komentara.

- Nismo dobili nikakve službene dopise, nemamo što komentirati. Bilo je samo nekih istupa po medijima, ali nama se nitko nije obratio. Mislim da nece biti nikakvih problema ili rizicnih situacija, no ocekujemo da policija radi svoj posao, govori Zuber. Što se tice iznosa Breninog honorara, »Avokado« nema komentara.

- Mi smo suorganizatori, i niti znamo niti smijemo izlaziti s tim podatkom, jasna je Zuber.

Zbor braniteljskih udruga Domovinskog rata grada Zagreba osudio je nastup srpske pjevacice, dok je Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke prvo tražila da Brena odustane od koncerta. Jucer je Mladen Pavkovic, predsjednik navedene udruge, poslao priopcenje u kojem se od pjevacice i organizatora traži da koncert proglase humanitarnim, te da prikupljeni novac uplate za tristo i šest djece poginule u Domovinskom ratu. Brojni hrvatski estradnjaci izjasnili su se kako nece ici na navedeni koncert, unatoc tome što vecina priznaje da je svojevremeno rado slušala njene pjesme.


Podijeli: Facebook Twiter