Karlovic i ?okovic pjesmom protiv droge

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Srbijanski i hrvatski tenisaci Novak ?okovic i Ivo Karlovic snimili su pjesmu "Moja droga je tenis" u povodu Medunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droge.

Regionalna humanitarna kompanija "Ambasadori regije protiv droge" predstavit ce pjesmu koja je snimljena u produkciji Davida Vurdelje, poznatijeg kao Baby Dooks. Svi zainteresirani, kako je najavljeno, moci ce preuzeti pjesmu na web adresi ambasadori.org.





Iako prezauzeti zbog brojnih obveza, ?okovic i Karlovic odmah su pristali na sudjelovanje u projektu, i svoj sportski talent prenijeli su u studio. Ivo Karlovic je u hip-hop i rock žanru prvi snimio svoj dio pjesme u Baby Dooks studiju u Zagrebu. Novak ?okovic je u pauzi izmedu meceva na Srbija Openu otpjevao svoju dionicu u studiju Digimedije.

- Odlucio sam se odazvati akciji kao regionalni ambasador protiv droge jer smatram da je droga pošast koja zahvaca sve više mladih ljudi u potrazi za privremenim olakšanjem i bjegom od trenutnih životnih problema, koji se korištenjem droge još više gomilaju.

Mislim da su sport i muzika dobar nacin za oblikovanje i usmjeravanje mladih na pravi put, jer tako razvijaju disciplinu i karakter, što im pomaže da se kasnije razviju u zrele i uspješne odrasle osobe, rekao je Karlovic, a prenosi B92.


Podijeli: Facebook Twiter