Karlovcu odgodena suspenzija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši prvoligaša Karlovca predvodeni novim glavnim trenerom Sanjinom Lucijanicem, nakon što je ujutro Krešimir Ganjto smijenjen s te funkcije, putuju danas u Vinkovce na sutrašnju utakmicu 20. kola s Cibaliom jer je suspenzija o neigranju privremeno odgodena. Odlucio je tako predsjednik Disciplinske komisije HNL-a Tin Dolicki, nakon što je danas dobio pisanu suglasnost bivšeg igraca Viktora Špišica, odnosno njegovog odvjetnika, o odgodi potraživanja do 5. ožujka, izjavio je pravnik HNL-a Vladimir Iveta.

Glavni tajnik kluba Saša Pavletic javno je zahvalio Špišicu i njegovom odvjetniku Hrvoju Plavšicu na odgodi potraživanja jer klub ima financijskih problema, ali su na pomolu i rješenja.
"Platit cemo Špišicu drugu od šest rata po 50.000 kuna u ponedjeljak, a treca dolazi na naplatu 1. travnja. Bez njihove suglasnosti igraci ne bi sutra igrali s Cibalijom, a buduci da mi vec imamo jednu neodigranu utakmicu s Rijekom u prosincu prošle godine, druga neodigrana utakmica automatski bi nas bacila u drugu županijsku nogometnu ligu", kazao je Pavletic.

Direktor Kluba Branko Škrtic, koji je doveo Olivera Haaga za strateškog partnera u Karlovac, smatra da ce se tijekom ožujka razriješiti sve financijske poteškoce jer se pregovori s velikim sponzorima dobro odvijaju.

Za novog glavnog trenera Sanjina Lucijanica, koji je do sada bio pomocni trener, Škrtic smatra da je kvalitetno i dugorocno rješenje jer je ponikao u tom klubu, bio stipendist kluba za trenera, trener omladinskog pogona, a sada uz sve kvalifikacije i strucnost vodi seniore. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter