Karlovcanka silovana u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je proteklog petka oko 5 sati u Rovinju na cesti za Valaltu silovao 22-godišnju Karlovcanku, pulsko Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je Istražnom centru Županijskog suda istražni zahtjev protiv 20-godišnjeg slovenskog državljanina, osumnjicenog za taj gnjusan zlocin.

Pored istražnog zahtjeva Slovencu je odreden pritvor zbog opasnosti od bijega. Mladic se ujedno sumnjici i za dva kaznena djela zloporabe opojnih droga. Osim za posjedovanje ocito manje kolicine droge, mladi je Slovenac osumnjicen i da je omogucio drugoj osobi, vjerojatno oštecenoj 22-godišnjakinji, trošenje droge.

Policija uopce nije izvijestila o ovom dogadaju, pravdajuci se da o takvim i slicnim nedjelima informacije daje samo na temelju upita. Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic Jukopila na naš je upit samo potvrdila šture informacije navedene u istražnom zahtjevu napominjuci da u interesu zaštite digniteta žrtve druge detalje o slucaju ne može iznositi.

Osim da se silovanje dogodilo u ranim jutarnjim satima, ostale okolnosti zasad su nepoznate. Nije poznato ni je li se silovanje odigralo u nekom objektu, ili pak negdje vani.


Podijeli: Facebook Twiter