Karlovac: Ozlijeđeni pri iskakanju iz vlaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Majka i njeno dvoje djece, koji su jučer pri iskakanju iz vlaka na karlovačkom kolodvoru teško ozlijeđeni, izvan su životne opasnosti i nalaze se u karlovačkoj Općoj bolnici, izvijestio je danas medije HŽ holding.

Od kirurga Bože Božića u karlovačkoj bolnici doznaje se da su 47-godišnja majka, 12-togodišnji sin i osmogodišnja kći zadobili ozljede koje se kvalificiju kao teške, ali nije im ugrožen život, nema prijeloma niti potrebe za operativnim zahvatima.

U priopćenju HŽ-a navodi se da su sinoć u 22.38 sati pri polasku vlaka s karlovačkog kolodvora iz predzadnjeg vagona iskočili žena i njeno dvoje djece, da su djelatnici PU karlovačke obavili očevid te da će se nakon istrage znati razlozi iskakanja. Dodaje se i da je zbog toga vlak na relaciji Zagreb – Split kasnio sedamdeset minuta.

Od 1. siječnja 2012. ovo je šesti slučaj iskakanja putnika iz vlaka pa HŽ apelira na građane da zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti željezničkog prometa iz vlaka izlaze isključivo u kolodvorima i na stajalištima dok vlak stoji.

U priopćenju karlovačke policije kaže se međutim da je vlak stajao: "Sinoć oko 22.37 sati, na željezničkoj postaji u Karlovcu, prilikom izlaska iz zaustavljenog vlaka, pala je 47-godišnjakinja, te njezino dvoje djece, starosti osam i dvanaest godina". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter