Karlovac - Istra 1961 2:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I trecu su sezonu u nizu Puljani poraženi u gostima na startu sezone. Ovoga ih je puta u sudackoj nadoknadi od boda odvojio Novinic, kaznivši time neobjašnjivo lošu igru Puljana u nastavku.

Dva potpuno razlicita lica pokazali su Puljani na stadionu Branko Cavlovic - Cavlek u Karlovcu. Odlicnim prvim poluvremenom u kojem su zagospodarili terenom i poveli golom Grbica u njegovom debiju za Puljane obradovali su malu skupinu Demona na tribinama, ali su u nastavku neobjašnjivo pali u igri i samo ih je raspoloženi Mance na golu spašavao poraza.

Susret 1. kola Prve HNL. Stadion Branko Cavlovic – Cavlek. Gledatelja: 2.000. Sudac: Mario Zebec (Varaždin) – 6,5. Pomocnici: Kezele I Skender (oba Rijeka). Strijelci: 0:1 Grbic (42'), 1:1 Kovacevic (71' - 11m), 2:1 Novinic (90'). Žuti kartoni: Novinic, Kovacevic, Stambolija (Karlovac), Sušic (Istra 1961).

KARLOVAC
: Lovric, Husic (od 46' Kokot), Paracki, Štefancic (od 46' Ivicic), Novinic, Novakovic (od 90' Kutleša), Kovacevic, Stambolija, Cejvanovic, Barišic, Vuk.
ISTRA 1961: Mance, Sušic, Karabatic, Maric, Milic, Andelkovic, Alimi, Grbic, Grbac, Belle (od 73' Roce), Šehic.


Podijeli: Facebook Twiter