Karamarko: Pustite Brkića na miru, on je specijalac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas novinarima nakon obilježavanja 23. godišnjice akcije "Plitvice", da SDP tek sada otkriva svoje pravo lice, a kad se polako otvaraju sve afere te stranke, vidi se da ona prema njima ima sasvim drugačiji odnos nego prema takozvanim aferama HDZ-a.

- Naše afere su procesuirane, neki su ljudi osuđeni, a oni se od svojih distanciraju kao da to nije njihov posao, a to je i te kako njihov posao, ocijenio je Karamarko.

Na novinarsko pitanje koliko će HDZ-u, ako afera "Sabo" šteti SDP-u, naštetiti poništenje diplome Milijana Brkića, Karamarko je odgovorio: "Ako će taj problem s diplomom riješiti problem 400 tisuća nezaposlenih i gotovo 100 tisuća novonezaposlenih otkako je SDP na vlasti, onda sve diplome treba pobacati nekamo u smeće".

- A što je s 300 tisuća mladića i djevojaka koju otišli u inozemstvo otkako je SDP na vlasti?, upitao je Karamarko i dodao da će, ako je jedna diploma problem, to brzo riješiti.

- Neka novinari danas puste na miru Brkića jer je ovo za njega velik dan. Današnji je dan za njega emotivan, on je specijalac, on je jedan od heroja Domovinskog rata i pustite ga na miru, poručio je Karamarko.

Milijan Brkić je kratko za Hinu potvrdio: "Ne danas, i ne na ovom mjestu."

Karamarko je komentirao i najnoviju anketu Pollwatcha po kojoj SDP-ova koalicijska lista na izborima za Europski parlament ima dobre izglede za pobjedu. "Ma mogu oni pričati što hoće, mogu oni kreirati ankete kakve hoće, a mi ćemo pobijediti na tim izborima, minimalno ponoviti rezultat od prošle godine", zaključio je Karamarko. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter