Karamarko: Budimo kao nacija jedinstveni i jaki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u božićnoj čestitci pozvao je građane Hrvatske, Hrvatice i Hrvate da zaborave ovih dana na nesporazume i svađe, te da  budimo kao nacija jedinstveni i jaki. 

- Građanke i građani Republike Hrvatske, Hrvatice i Hrvati, svi Vi koji danas slavite blagdan Isusovog rođenja! Događaj koji je promijenio povijest čovječanstva zbio se u vremenu velikog beznađa i straha od budućnosti. Ovih dana smo imali razloga spomenuti se toga. Božić je i vrijeme ljubavi prema bližnjima.

Zaboravimo ovih dana na nesporazume i svađe. Budimo kao nacija jedinstveni i jaki. Moramo vjerovati da postoji svjetlo koje nas vodi u bolju budućnost. Upalili smo ga tolerancijom, razumom i dogovorom s našim političkim partnerima, naveo je Karamarko u božićnoj čestitci objavljenoj na Badnju večer na službenome Facebooku.

- Slijedeći poruke koje smo naučili iz događaja Isusovog rođenja možemo izgraditi bolje i sretnije društvo, dodao je, te istaknuo kako su pred nama brojni izazovi.

- Provedimo Božić i božićne blagdane u miru naših obitelji kako bismo u vremenu koje je pred nama imali što vise snage i mudrosti za hvatanje u koštac s problemima koje moramo rješavati. Svima Vam želim čestit Božić u ljepšoj i sretnijoj Hrvatskoj!, naveo je Karamarko u čestitci. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter