Kapeleri: Mladić poginuo, dvije djevojke u životnoj opasnosti

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

U teškoj prometnoj nesreći na Vodnjanskoj cesti u subotu oko 22.15 sati poginuo je 20-godišnjak, a prema neslužbenim informacijama radi se o M. Č., državljaninu Hrvatske i BiH s adresom u Puli.

U nesreći su teške ozljede opasne po život zadobile i dvije 18-godišnje djevojke iz Pule, koje su se kao i tragično preminuli, nalazile u automobilu Opel Vectra. U drugom vozilu, Mercedesu, 21-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 20-godišnjakinja, obje iz Pule, je lakše ozlijeđena dok je 52-godišnji vozač iz Pule prošao bez ozljeda.

Prema policijskom izvješću, prometna nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač Opela, izašao na raskrižje sa sporedne na glavnu, Vodnjansku, cestu, a da nije propustio vozila s prednošću prolaska.

U tom je trenutku naletio Mercedes koji se propisno kretao Vodnjanskom cestom u smjeru Vodnjana i udario u Opela. Uslijed silovitog udara oba vozila su se zarotirala i završila van kolnika. Vozač Opela je smrtno stradao na mjestu događaja, a Hitna medicinska pomoć je zbrinula četiri ozlijeđene osobe u pulsku Opću bolnicu na liječenje.

Na mjesto nesreće je pored hitne pomoći upućena policija, pulsko Općinsko odvjetništvo te vatrogasci sa tri vozila. Razbijena vozila su se nakon sudara zaustavila oko dvadesetak metara jedno od drugog, i to Mercedes je ostao okrenut u smjeru Pule dok je Opel bio okrenut prema Vodnjanu.

Odvjetništvo je naložilo obdukciju tijela i vještačenje vozila. Zbog nesreće je Vodnjanska cesta od naselja Kapeleri do benzinske postaje Petrol u Vodnjanu bila zatvorena od 22.30 do 1.25 sati. Ovo je četvrta žrtva u prometu u ovoj godini. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter