Kantautori iz Labina nastupaju za Vinež

Dina Rizvić (D. MEMEDOVIĆ)
Dina Rizvić (D. MEMEDOVIĆ)

Gradsko društvo Crvenog križa, pod pokroviteljstvom Pučkog otvorenog učilišta, organizira sutra u srijedu u labinskoj kino dvorani, humanitarni koncert Svi za Vinež labinskih kantautora. Nastupit će, Elis Lovrić, Dina Rizvić, te Daniel Načinović, uz posebne goste pjevačke zborove, XL i Minicantanti.
Moderatorica večeri je Roberta Razzi, a koncert počinje u 19 sati. Sjedeća mjesta se mogu rezervirati pozivom na broj 855-585. Preporučena donacija je 30 kuna, a sav prihod bit će uplaćen na žiro račun, za osam obitelji koji su izgubili svu svoju imovinu u velikom požaru na Vinežu 17.siječnja.

Pulski komičar, glazbenik i zabavljač Todor na vlastitu inicijativu odlučio se priključiti humanitarnoj akciji "Svi Za Vinež". Todor će održati svoj stand up nastup ove nedjelje u Kinu Labin s početkom u 19 sati.

Biti će to zadnji događaj koji se organizira u sklopu ove akcije koordinirane od strane labinskog Crvenog Križa i pokretača akcije Davora Šverka.

Todor je inače poznat po svojoj humanosti te je tako već nastupao u Labinu pomažući akcije za centar Liče Faraguna, dok u Puli jednom godišnje  tradicionalno nastupa u Istarskom narodnom kazalištu gdje također sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Uz Todora nastupit će i pulski Whiskey Train Acoustic Trio.

Ulaz odnosno predviđena donacija biti će 30 kuna, a program traje oko sat i trideset minuta.

U akciji "Svi Za Vinež" do sada je prikupljeno preko 250 tisuća kuna, a kutije postavljene na više od 50 mjesta u Labinu i okolici biti će tamo do subote 27.veljače. (A. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter