Kanfanaru, Plominu i Savudriji oduzet bod

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tek su odigrana dva kola u županijskim nogometnim ligama, a disciplinski sudac NSŽI-ja Arno Mladinic vec ima pune ruke posla. Zbog cinjenice da je u prvom kolu na gostovanju kod "Cementa" senior "Kanfanara" Siniša Londero nastupio pod kaznom, on se kažnjava jednom utakmicom zabrane igranja, dok se klubu oduzima jedan bod i kažnjava se s 500 kuna. Isti je slucaj i s "Plominom", u cijim je redovima u susretu protiv "Rapca" nastupio kažnjeni senior Salmir Mrkaljevic te se on kažnjava jednom utakmicom, a klub s 500 kuna i gubitkom jednog boda. Cinjenicu da nema pravo nastupa previdio je i senior "Savudrije" Alen Trevižan koji je zaigrao u dvoboju protiv "Sv. Lovreca", za što je kažnjen utakmicom neigranja, a njegov klub s 500 kuna i gubitkom boda.

Burno je bilo u Galižani gdje su igraci "Omladinca 1952 Barban" okružili i naguravali suca, za što je klub kažnjen s 500 kuna, dok je gostujuci fizioterapeut Željko Zenzerovic za psovanje glavnog suca zaradio dvije utakmice kazne. Crveni karton koji je senior "Livada" Igor Parabucki dobio zbog naguravanja suca u ogledu protiv "Kanfanara" koštat ce ga cetiri susreta hladenja, dok se zbog crvenog kartona dobivenog na susretu Vrsar - Novigrad jednom utakmicom zabrane nastupa kažnjava senior "Novigrada" Endi Sincic. Istu kaznu dobio je i senior "Valbandona 72" Neven Vujic, koji je prikupio dva žuta kartona u susretu protiv "Brtonigle Nova Vas", kao i senior "Šišana" Ivan Maras, koji je dvaput "požutio" na gostovanju kod "Purisa", te senior "Kaštelir Labinci" Mark Legovic, koji je dva žuta kartona dobio u ogledu protiv "Galeba".

Jednu utakmicu zbog dva dobivena žuta kartona odmarat ce i junior "Potpicna" Elvis Vretenar, dok je Mirko Petar Bogdanovic, prednatjecatelj pulske "Istre", kažnjen s cetiri utakmice neigranja zbog psovanja glavnog suca. Veteran "Banjola" Tomislav Kneževic preskocit ce dvije utakmice zbog medusobnog vrijedanja i naguravanja s protivnickim igracem, a istu kaznu za isti prijestup dobio je i veteran "Galižane Stari grad" Filian Fabris. Zbog psovanja glavnog suca veteran pulske "Istre" Davor Lasic kažnjen je jednom utakmicom neigranja.

Kolo koje se igra u nedjelju zbog kazne propuštaju seniori Dragan Petrovic (Galižana), Dejan Šakota (Novigrad), Endi Sincic (Novigrad), Ivan Bernobic (Novigrad), Dražen Novoselac (Omladinac 1952 Barban), Ivan Bankovic (Raša 1938), Vedran Glavina (Vrsar), Igor Parabucki (Livade), Vedran Miš (Mladost), David Zupan (Pomorac), Neven Vujic (Valbandon 72), Siniša Londero (Kanfanar), Ivan Maras (Šišan), Salmir Mrkaljevic (Plomin), Denis Išic (Muntic) i Igor Ferenac (Manjadvorci). Od juniora ce se odmarati Elvis Vretenar (Potpican), Nikola Nikolic (Veli Vrh), Arian Alilovic (Veli Vrh), Karlo Jugovac (Cement), Denis Ibrakic (Raša 1938) i Marko Štifanic (Višnjan), dok ce kolo preskociti i pioniri Marko Rossi (Vižinada) i Edin Gibanica (Raša 1938), kao i predtakmicar Mirko Petar Bogdanovic (Istra). Pauzirat ce i veterani Tomislav Kneževic (Banjole), Filian Fabris (Galižana Stari grad) i Davor Lasic (Istra).


Podijeli: Facebook Twiter