Kandlerova i Smareglina bez platomata za parking

Parkirna mjesta u pulskoj Kandlerovoj ulici (D. MEMEDOVIĆ)
Parkirna mjesta u pulskoj Kandlerovoj ulici (D. MEMEDOVIĆ)

U eri elektronskog plaćanja mnogi i dalje preferiraju plaćanje gotovinom, a čitatelj koji nam se obratio požalio se da u dvije pulske ulice, Kandlerovoj i Smareglinoj, Pula parking nije postavio platomat za plaćanje kovanicama.

Direktor Pula parkinga Branislav Bojanić kaže da su imali platomat na sredini Smaregline, ali da su ga zbog građevinskih radova izmjestili na kraj te ulice, pored kazališta.

- Na tom platomatu imali smo svega 80 kuna dnevnog prometa, a kontrolom parkiranih vozila u Smareglinoj utvrdili smo da je čak 90 posto njih plaćalo parking mjesečnom pretplatom. Zbog toga smatramo neisplativim postavljenje još jednog platomata u tu ulicu, izjavio nam je Bojanić.

Direktor Pula parkinga dodao je da zbog svega nekoliko parkirnih mjesta u Kandlerovoj neće postaviti platomat u tu ulicu jer im je to neisplativo.

- Oni koji parkiraju u toj ulici imaju na raspolaganju SMS-parking, karte na kioscima Glasa Istre te platomate u obližnjim ulicama - Carrarinoj i Amfiteatarskoj, zaključio je Bojanić. (P. GREGOROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter