Kamo s autom u Kolodvorskoj?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prošli tjedan je u Kolodvorskoj ulici uvedena naplata parkiranja pa smo mi stanari ostali zateceni opomenama za krivo parkiranje kada smo ostavili aute gdje ih inace vec 30 godina parkiramo, na povišenom nogostupu širine 5 metara koji se proteže cijelom dužinom prvog dijela do križanja sa Splitskom.

Taj je nogostup desetljecima zbog izuzetne širine i pripadanja zgradi kao njegova nužna okucnica bio mjestom parkiranja za stanare i sada, kada cemo svi kupiti parkirne karte, znaci platiti uredno parkiranje, to je u redu, a zašto nam stavljaju opomene?

Ukupan broj parkirnih mjesta, ako se ne parkira na tom nogostupu, prepolovljen je u istoj ulici kojoj gravitira ogroman broj turista, djelatnika raznih gradskih službi koje imaju centralu u Splitskoj.

Ovime smo jako ošteceni jer nam plavo obilježenim parkirnim mjestima ostaje borba za parking unatoc placenim kartama jer je mjesta dvostruko manje, a nogostup na kojem se moglo parkirati, uz dosta mjesta do zgrade za prolazak invalida, djecjih kolica, itd., zjapit ce prazan.

Bilo bi dobro da samo mi možemo svoja vozila ostavljati na dijelu uz zgradu. Time bismo rasteretili ulicu i zbrinuti svoje automobile s kojima, vjerujte, nemamo kamo.


Podijeli: Facebook Twiter