Kalendar s kaktusima i momcima iz Bala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sportskoj dvorani u Balama proteklog je vikenda predstavljen jedinstven kalendar koji je osmislila i ostvarila baljanska udruga kaktusara Spin, s idejom da ljubitelje ove bodljikave biljke svakodnevno podsjecaju na kaktuse i ljepote Bala.

Igor Drandic je za ovaj poseban kalendar momke iz Bala fotografirao s kaktusima na tri lokacije - u uvali Colone, na starom kamenolomu i u eko-centru Eia.

Mjesec sijecanj predstavlja Alberta Fiorettija, za veljacu pozira Moreno Piutti, ožujak predstavlja Enrico Berne', travanj Ivan Brusic, svibanj Igor Božic, lipanj Ivan Cerin, srpanj Stefano Floris, kolovoz Massimo Dandolo, rujan Alen Klaric, listopad Massimo Piutti, studeni Ivan Kraljic, a na prosinackoj fotografiji snimljeni su svi zajedno.

U kalendaru su posebnom bojom oznaceni i dani kaktusa koji ce se iduce godine održati od 12. do 15. kolovoza. Graficki dizajn potpisuje Robert Stanojevic, za šminku je bila zadužena Lara Ignoto, a u svemu je udrugu poduprla Turisticka zajednica i Opcina Bale.

Nastupile su plesne skupine Extreme i 3M Concord, clanovi plesnog centra Studio iz Pule, a pjevale su Roberta Poropat i Elisabetta Pauletic. Nakon predstavljanja u sportskoj dvorani zabava se nastavila u kinosali.


Podijeli: Facebook Twiter