Kakve ce se cipele nositi ovoga proljeca?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon toliko hladnih mjeseci sigurno vam je vec dosadila zimska odjeca i obuca i jedva se cekate preobuci u nešto laganije i uskociti u otvorenije cipele? Zanima vas kakvi ce trendovi harati ovog proljeca i ljeta?

Morate se složiti da su osim odjece najvažniji faktori izgleda i stila modni dodaci koji igraju veoma važnu ulogu kada je u pitanju cjelokupni stil neke osobe, a kad govorimo o modnim dodacima prvenstveno mislimo na cipele koje su sastavni dio necijeg izgleda.

Svake sezone, baš kao i na podrucju odjece, mijenjaju se trendovi cipela, a ovog proljeca svjetski poznati dizajneri odlucili su ponuditi ponešto za svakoga, pa tako u njihovim kolekcijama ima klasike, otkacenosti, novih ideja i pregršt živih boja na kojima je ovoga puta naglasak, bez obzira radi li se o ravnim ili cipelama na visoku petu.

Preferirate upecatljivije cipele živopisnih boja? Onda ce vas oduševiti proljetna kolekcija cipela s potpisom Christiana Diora, koja ce sasvim sigurno podici vaš izgled i dati vam veseliju vibru. Ljubiteljice mode koje su spremne poruciti zbogom tmurnoj paleti zimskih boja, bit ce presretne što ce svoj izgled moci nadograditi živopisnijom garderobom, uz koju ce se ovakve cipele u potpunosti slagati.

U svijetu slavnih i bogatih Christian Louboutin smatra se kumom dobrog stila. Oni koji su pobliže upoznati s njegovom modnom vizijom, znaju da su njegove cipele ispunjene osobnošcu i nadnaravnom aurom, a sve one koje su isprobale Louboutinke kunu se u to da ove cipele imaju moc instantnog podizanja samopouzdanja.

Nadolazecu sezonu ovaj dizajner vidi u živopisnijim i pomalo kameleonskim bojama, što je jasno vidljivo i na modelima cipela. Nade se tu svašta za svakoga, od modela s leopardovim uzorkom preko tirkiznih sandala ukrašenih šiljcima do štikli koje su prekrivene tisucama minijaturnih perlica.

Snažne kromatske kompozicije i grafike nisu baš pojmovi koji karakteriziraju trend viziju Giorgia Armanija, pa se umjesto toga ovaj modni maestro ogranicava na iznimno sofisticiran izgled uz pomoc modela kojima dame mogu podignuti svoj izgled kada god to požele. Poigravanje sa svjetlosnim efektima i paletom perlastih boja tajna su oružja kojima je ovaj cijenjeni guru stila koristio u svojoj povorci izrazito suncanih i šarenih modnih tendencija.

Ako ste oduvijek bili obožavatelj upecatljivih modnih dodataka, nova proljetna Gucci kolekcija oborit ce vas s nogu. Ako žudite za tim da budete modni uzor mladim zaljubljenicama u 'krpice', pokažite svoju kreativnost kombinirajuci unikatne i upecatljive dodatke, a ako smatrate da vam treba svojevrsni bijeg od svakodnevice, iskoristite ove cipele kao tajno oružje koje ce vam pomoci da budete primijeceni u gomili.

Prihvatite oštri i moderni stil uz ove Jason Wu cipele koje dolaze u bojama poput narancaste, neutralnih nijansi i zelenoj boji koja ce se sasvim sigurno nametnuti kao it boja ovog proljeca. Uz pomoc ovih modela možete 'profurati' nešto poslovniji i elegantniji izgled, ali ih možete nositi i na neku glamuroznu zabavu.

Mnogi modni dodaci iz vaše garderobe zasigurno ne ostavljaju onakav utisak kakvog ste priželjkivali, pa ako ste posveceni tome da pratite posljednje modne trendove, pocastite vaša vizualna osjetila s ovim prekrasnim sandalama i platforma štiklama s potpisom Johna Galliana. Paleta boja ukljucuje boju kože, mnoge nijanse sive boje, ali i pokoje tonove ružicaste i vatreno crvene boje.

Iskažite svoju ljubav retro chic trendu odabirom modela iz proljetne Marni kolekcije, koja odaje pocast modi sedamdesetih godina. Kolekciju obilježava neizljecivu odanost ovog brenda stilu sedamdesetih, odnosno dizajnu, materijalu i uzorcima koji su se u to vrijeme koristili.

Svoju kolekciju modnih dodataka upotpunite ekstravagantnim it stilskim kreacijama vizionarskog proizvodaca cipela Nicholasa Kirkwooda. Nedavni posjeti Baliju bio je inspiracija zbog koje je ova kolekcija obilježena svjetlijim i ženstvenijim tonovima. Osnovu svega cine grafike procvjetalog proljetnog vrta, a naglasak je stavljen na cvjetni uzorak koji se elegantno proteže ovim modelima.


Podijeli: Facebook Twiter