Kako urediti predsoblje?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsoblje je posebna prostorija u kojoj se ne zadržavamo dugo, no baš zato ga treba uciniti zanimljivim i privlacnim pažljivo biranom kombinacijom namještaja i dekoracija. Buduci da je predsoblje najcešce manje kvadrature, namještaj mora biti funkcionalno razmješten i praktican.



Nerijetko je ulazni prostor poprilicno uzak i bez dnevne svjetlosti, stoga se preporuca namještaj svjetlijih tonova. Vješalica koja ima i ormaric za cipele, izvedena u bijeloj boji, uredno ce izgledati i nece opteretiti prostor. U kombinaciji s tamnijim zidom doci ce do izražaja njen izgled, dok ce varijanta s bijelim zidom ostaviti sasvim prozracan i light dojam.



Zanimljiva opcija za sve koji vole rustikalni stil je namještaj u sivoj boji. Bijeli zidovi te vješalica od punog drveta, u blago sivkastom tonu, bit ce elegantna varijanta country stila, koja ce se uklopiti u klasicnije interijere. Kako bi dojam bio potpuniji, nabavite ogledalo u istoj izvedbi te oplemenite sve detaljima cvjetnih motiva.



Treca varijanta svidjet ce se modernim mladim ljudima koji ne polažu mnogo pažnje na formu i stilsku uskladenost. Za tu "prijateljsku" varijantu za budžet trebat ce vam jednostavna polica te ludo obojeni stolac koji ce poslužiti za odlaganje torbi te prilikom obuvanja. Ukoliko imate trendi odjecu ili torbe, ukrasite njima taj jednostavno opremljen dio u stanu te ga ucinite šarenim kreativnim kutkom.



Ljubitelji kontrasta doci ce na svoje ukoliko se odluce na dramaticnu crno-bijelu kombinaciju. Bijeli zidovi te bijela keramika ili parket bit ce odlicna kulisa za namještaj u crnoj boji. Ako vam prostor dopušta, priuštite si uvijek romanticnu klupu koja ce biti mjesto za kratak predah prilikom ulaska ili izlaska iz stana. Uz šareni tepih ulazni prostor dobit ce na dinamici i koloristickoj zanimljivosti, a i zadržat ce i prljavštinu prilikom ulaska u stan.


Podijeli: Facebook Twiter